Advantage Vet Kat: et effektivt loppemiddel

Advantage er et godt loppemiddel (foto: petworld.dk)

Advantage er et godt loppemiddel (foto: billigdyrehandel.dk)

Når du har kæledyr så som katte, er det ikke usandsynligt at du møder et udbrud af lopper ind i mellem. Det er svært at komme udenom, når man holder dyr, og det kan derfor også være en god idé at have et godt loppemiddel på lager.

 

Loppemidler til din kat: Advantage

 

Det kan være en jungle at finde rundt i de mange muligheder, der er, når det kommer til at skulle finde et effektivt loppemiddel. Nogle mærker kan kun bruges til hunde hvor i mod andre kan bruges til både hunde og katte. Hvordan det præcis skal bruges – om det skal indtages eller påføres – er forskelligt fra mærke til mærke. Derfor er der også forskel på effektiviteten og hvordan de virker på dit dyr.

 

Advantage Vet til katte er et af de mange midler, du kan finde på markedet. Inden du skal bruge det på din kat, er det vigtigt at du ved hvad din kat vejer, så du kan bruge den rette mængde af midlet til behandlingen. Det kommer nemlig i forskellige størrelser, og påføres direkte på din kat i pelsen og virker dermed også fra første behandlingsdag. Når du har påført midlet på din kat, fordeler det sig hurtigt på resten af kattens overflade. Lige så snart loppen kommer i kontakt med midlet vil den dø af de aktive stof. Derfor er det et effektivt og hurtigtvirkende middel.  Effekten af behandlingen kan vare i op til 4 uger, og det er derfor også vigtigt at huske den forebyggende behandling herefter, så i ikke bliver ramt af lopper igen.

 

Husk også kattens omgivelser

 

Sideløbende med behandlingen med loppemiddel er det en god idé at forebygge formeringen af lopper ved at huske de omgivelser, katten bevæger sig i. Det betyder at tæpper, puder med mere skal vaskes og huset skal støvsuges grundigt. Det er fordi at loppemidlet kun er effektivt lokalt på katten, men det er vist at Advantage Vet også kan have en effekt på larverne i omgivelserne.

 

Se hvor du køber Advantage Vet til kat her

 

Klik videre herind:

Flåter på din hund skal bekæmpes med det samme

Sørg for din kats trivsel og plejer med frontline kat