Dette er symptomer på, at din kat har allergi

Hjælper mod allergi (foto petwordvet.dk)

Hjælper mod allergi (foto: petworld-ved.dk)

Hvis din kat slikker sig meget, ryster sit hoved meget eller har hårtab eller opkast og diarre, kan det være tegn på, at den har allergi. Katte kan have allergi overfor forskellige ting, og der kan også være tale om en form for foderintolerance. Hvis din kat har alvorlige symptomer, er det altid bedst at kontakte din dyrlæge. Men i mange tilfælde kan du selv afhjælpe problemet ved at give din kat det rigtige foder.

Foder til katte med allergi

Der findes mange forskellige typer af foder til katte med allergi på markedet. Hvad for en, der er bedst til din kat, kommer an på, hvilken type allergi den har. Det kan du nemmest finde ud af ved at få hjælp af din dyrlæge. Når du præcis ved, hvad det er, katten ikke kan tåle, kan du nemmere vælge den helt rigtige type foder til din kat.

Udover foder til katte med allergi, kan man også få foder til katte med andre helbredsproblemer. Det kan eksempelvis være overvægt, gigt eller fordøjelsesproblemer. På den måde kan du styrke din kats helbred blot ved at give den det rigtige foder.

Spørg dyrehandleren om råd

Det kan være svært at finde den helt rigtige type foder til din kat med allergi. Derfor er det altid godt at spørge fagfolk til råds. Du kan eksempelvis spørge din dyrlæge eller dyrehandler til råds. Dyrehandleren har et stort kendskab til de forskellige produkter, og derfor kan dyrehandleren hjælpe dig med gode råd og med at finde den helt rigtige type foder, som kan hjælpe din kat.

På Petworld-vet.dk finder du et stort udvalg af foder til katte med allergi

Se her hvad du også kan gøre for din kat med allergi:

Hvad kan du selv gøre, når din kat ramt af katte allergi

Hold øje med symptomer på allergi hos din kat