Du kan med fordel bruge Advantage, hvis din hund får lopper

Advantage er et godt loppemiddel (foto: petworld.dk)

Advantage kommer lopperne til livs (foto: billigdyrehandel.dk)

De små lopper bringer slet intet positivt med sig. De er så irriterende og får huden til at kradse og klø, og det kan faktisk blive så slemt, at hunden bliver frustreret og bare bliver ved med at klø igen, hvilket ikke er godt for huden. Mange mennesker er så uheldige, at de lider af én eller anden form for allergi eller eksem, og det er virkelig en ubehagelig ting. Desværre er det sådan, at alle hunde er allergiske over for lopper, så du kan være sikker på, at din hund begynder at klø sig ekstra meget, hvis den pludselig får besøg af de små ubudne gæster.

Dræb og kom af med hundens lopper ved brug af Advantage

Alle hunde, der gerne opholder sig ude i naturen, og dem, der er sammen med andre hunde, er i risikozonen for at blive angrebet af lopper. Er I så uheldige, at disse dumme, små parasitter bosætter sig i din hunds pels, bør I få hunden i behandling, så det kære kæledyr kan komme af med sine lopper igen. Dette kan I blandt andet bruge Advantage til. Lopper er meget følsomme over for dette produkt, og du skal derfor ikke være nervøs for, at din hund lider i lang tid, når du behandler med Advantage, da stoffet i Advantage virker med det samme. Det vil sige, så snart lopperne kommer i kontakt med Advantage, så dør både de voksne lopper og loppelarverne inden for et døgn efter behandlingen.

Advantage har en forebyggende virkning i fire uger på hundens lopper

Advantage er et flydende loppemiddel, der kommer i pipetter, og det skal optages gennem hundens hud, og det forebygger mod flere eventuelle loppeangreb i op til fire uger. Med andre ord behøver du altså ikke at behandle din hund igen med næste pipette, før denne periode er nået.

Klik her for at finde Advantage til hund

Se flere loppemidler her:

Kom lopperne til livs med en loppekur til din kat

Sørg for at din hund eller kat ikke bliver generet af lopper med loppehalsbånd