En billig hobby kan være at holde fisk i akvarie

Flot akvarie til dine fisk (Foto:

Det er rigtig hyggeligt med fisk og akvarie i hjemmet  (Foto: petworld.dk)

En billig hobby kan være at holde fisk i akvarie

Før eller siden vil de fleste gerne have nogle dyr derhjemme, som de kan elske og holde af, ligesom de holder af resten af familien. Der er et utal af forskellige muligheder, hvor hunden og katten klart er de mest populære dyr, som folk vælger oftest. Der findes desværre folk, som lider af allergi overfor pels, og her er hverken hunde eller katten nogen særlig god løsning. I stedet kan det være en mulighed, at kigge sig om efter et akvarie, hvis man både vil have en allergivenlig og billig hobby som involverer dyr.

Det siger sig selv, at prisen for at holde fisk afhænger rigtig meget af hvilke fisk man ønsker at have, og hvor mange fisk man kunne tænke sig at have. Er man nybegynder, og ønsker en blid introduktion til livet som akvarieejer, bør man se sig om efter nogle simple små fisk, som næsten passer sig selv. Her kan man eksempelvis vælge at gå efter neonfisk, eller andre små fisk, som ikke kræver alverden af udstyr, for at holde dem i sunde og friske.

Skal man ud at kigge efter akvarie, kan det være en god idé at se sig om efter en billigere model i første omgang. Ikke nødvendigvis fordi det er noget man bliver træt af, men i tilfælde af at måtte gå hen at blive træt af sine fisk, er det en mindre investering at have postet i projektet, hvis der kun er tale om et akvarie på 80 liter frem for et større akvarie på flere hundrede liter.

En nem og billig interesse er at have fisk i akvarie

I og med at fisk ikke er nær så store som de flest andre dyr, så kan det faktisk godt være relativt billigt at holde fisk. Der er naturligvis nogle opstartsudgifter, som der er med alle andre former for dyr man måtte ønske sig at holde. Der er fiskene i sig selv, der er akvariet, og så er der ting som pumper og andet udsmykning i akvariet, som er med til at give fiskene et mere levende univers at færdes i.

En billig løsning er et mindre akvarie. Det kan du finde på www.petworld.dk

Læs mere om fisk og akvarier her:

Et akvarium startsæt passer og plejer fiskene i akvariet