En Staywell hundedør kan holde til dagligdagen

hundelem

En dør til hunde kan hjælpe dig med at lette dagligdagen en anelse, da du slipper for at lukke hunden ind og ud af hjemmet hele tiden. For at sikre dig, at du får en holdbar dør, skal du vælge en af en høj kvalitet og i materialer, der kan holde til slid og en hund, der ikke altid er lige forsigtig, når den skal ind og ud af huset. En Staywell hundedør er et godt bud på en løsning, og du kan i denne artikel læse lidt mere om denne type hundedør, der både kan holde i mange år og er nem at gøre ren.

Derfor er en Staywell hundedør den bedste på markedet

En Staywell hundedør er lavet i solide materialer, der kan modstå selv den hårdeste behandling fra en ivrig hund, der ikke har tid til at vente på en låge, der helst skal åbnes langsomt. Selve rammen på en Staywell hundedør er lavet i aluminium og kan derfor sagtens tåle en hund, der møvrer sig igennem døren flere gange om dagen. Desuden er selve flappen lavet af gummi, og den kan derfor også tåle en hårdhændet behandling fra menneskets bedste ven. Disse to materialevalg gør også rengøringen af en Staywell hundedør nem, og man kan ofte klare arbejdet med en fugtig klud, som kan fjerne snavs og pletter fra mudrede hundepoter.

En Staywell hundedør holder kulden ude

Udover de smarte funktioner til at lukke hunden ind og ud har en Staywell hundedør også en fremragende løsning til at holde varmen inde i huset. Langs gummiflappen, der agerer dør, sidder der nemlig magneter, der sørger for, at flappen lukker helt tæt til rammen, og der er samtidig små børster, der sikrer, at det hele slutter tæt. Med en Staywell hundedør er du altså sikret en langtidsløsning, der både giver dig god energibesparelse og nem rengøring.

Undgå besøg fra andres dyr med en staywell hundelem

En Staywell lem til din hund (foto: lavprisdyrehandel.dk)

En Staywell lem til din hund

Mennesker har mulighed for at bevæge sig udenfor, når de har lyst til det. Denne mulighed bør hunde også have, så de ikke føler sig fanget indenfor. Men nogle tænker måske, at det i praksis ikke kan lade sig gøre, at give sin hund en sådan mulighed. Dette er bestemt ikke rigtigt. For med en smart hundelem, kan man nemlig give hunden mulighed for at smutte udenfor i haven, når den selv har lyst til det, og ikke når dens ejer fortæller den at den skal gøre det. Og køber man en hundelem fra staywell, vil man helt undgå besøg fra andre folks dyr, hvilket kan være en af de ting, som folk er bange for.

Din hund har sin egen nøgle til en staywell hundelem

Hvis man anskaffer sig en hundelem fra staywell, vil man få den smarteste hundelem der findes i høj kvalitet. Det betyder dels, at hundelemmen vil lukke helt i når hunden er gået igennem, hvorfor der ikke kommer kulde ind gennem lemmen. Men det betyder også, at der ikke kan komme uventede gæster. I en normal hundelem, kan man nemlig ikke selv bestemme, hvilke dyr der skal have adgang gennem døren. Men med en hundelem fra staywell, er det kun ens egen hund, der får lov til at komme ind og ud. Det fungerer ved, at hunden har sin egen nøgle, der sidder i dens halsbånd. Helt konkret er det en lille form for chip, som hundelemmen kan registrere når din hund står foran den. Dermed åbner lemmen sig kun op, for din egen hund, og du slipper for at komme hjem og opdage, at dit hus er fyldt med en masse dyr, som du ikke selv kender til. Hundelemmen kan også låses, hvis du eksempelvis ikke vil have, at din hund skal gå udenfor om natten.