Find kvalitetsfoder til katte med allergi

Royal Canin er det sikre valg (foto: petworld-vet.dk)

Royal Canin er det sikre valg (foto: petworld-vet.dk)

Der er forskellige symptomer, som kan indikere, at din kat har allergi. Det kan eksempelvis være fordøjelsesproblemer eller kløe. Hvis du har mistanke om, at din kat fejler noget alvorligt, er det altid bedst at opsøge en dyrlæge. Men hvis der tale om allergi eller foderintolerance, kan du ofte selv afhjælpe problemet ved at give din kat det rigtige foder.

 

Foder til katte med allergi

Der findes mange forskellige typer foder til katte med allergi på markedet, og hvilken type der passer bedst til din kat afhænger af, hvilken type allergi eller foderintolerance der er tale om. Hvis du er i tvivl, kan du altid spørge din dyrlæge eller dyrehandler til råds. De har stor erfaring på området og kan derfor hjælpe dig med at finde den optimale type foder.

 

De fleste fodertyper til katte med allergi viser først deres virkning efter nogle uger. Derfor skal man være lidt tålmodig, når man begynder at give sin kat foder til katte med allergi.

 

Terapeutisk foder

Udover at du kan få mange typer foder til katte med allergi, kan du også få terapeutisk foder til din kat, hvis den har andre helbredsproblemer. Du kan eksempelvis få foder til katte med gigt, katte med overvægt eller katte med fordøjelsesproblemer. På den måde kan du hjælpe din kat sundhed ved at give den den rigtige type foder. På den måde får katten mere velvære.

 

Hvis din kat har alvorlige symptomer på sygdom, er det altid bedst at kontakte en dyrlæge. Hvis du overvejer terapeutisk foder, kan du læse mere om de forskellige typer på nettet. Her du også læse om andres erfaringer med foderet.

 

Klik her for at købe foder til katte med allergi.

 

Se mere:

Dette er symptomer på, at din kat har allergi

Bliv mere tryg med et kattehalsbånd til din kat