Tips og gode råd til at komme af med lopperne

lopper-paa-hund

Elsker din hund eller kat at gå ude, men rammes de af angreb fra flåter og lopper? Så kan du her finde de mest effektive medicinske produkter, til at forebygge og bekæmpe disse plager. De bidende insekter har højsæson fra foråret og frem til efteråret, så den største del af den danske sæson er flåtsæson. Derfor er det nødvendigt at man er grundig i sin forebyggelse og effektiv i sin bekæmpelse, hvis man har udgående kæledyr.

Loppemiddel til forebyggelse

Søger du et effektivt loppemiddel til forebyggelse af loppe- og flåtangreb, kan det anbefales at bruge pipetterne fra Frontline Combo og Advantace. Har man hund kan man også med fordel bruge Bayvantic, men dette præparat er giftigt for katte, og må derfor udelukkende bruges på hunde. Pipetternes præparat fordeles ud i nakken, hvor det optages igennem huden og fordeler sig ud i blodet. Derved dræber præparatet loppen eller flåten ved bid. Disse pipetter beskytter i op til fire uger, hvor behandling må foretages på ny. En pakke fås med flere pipetter.

Et loppehalsbånd er en effektiv måde at forhindre lopper og flåter i at kravle på dit kæledyr, idet at halsbåndet spreder en citrusduft, som virker meget frastødende på de bidende insekter. På den måde ønsker flåter og lopper ikke at angribe lige netop dit kæledyr.

Loppemiddel til bekæmpelse

Er dit kæledyr ramt af lopper eller flåter, må du foretage en effektiv bekæmpelse. Er der tale om flåter må man straks fjerne alle flåter med en flåttang. Er der tale om lopper, kan du med fordel give kæledyret en pille fra Capstar Vet, som dræber alle bidende insekter inden for 24 timer fra indtagelse. Herefter give kæledyret et grundigt bad med loppeshampoo, for at løsrive og fjerne eventuelle æg og larver, der kan skjule sig i pelsen. Sluttelig forebyggelse enten med en pipette eller et loppehalsbånd. En sidste mulighed er den særlige spray fra Frontline Combo. En spray der er så kraftig at den under ingen omstændigheder må kombineres med nogen af de nævnte midler. Den sprayes grundigt ud i kæledyrets pels og dræber både lopper og flåter ved direkte kontakt. Den beskytter mod lopper i op til 8 uger og flåter op til 4 uger. Denne helt særlige spray er specielt velegnet hos de kæledyr, som har udviklet loppeallergi.

Loppemiddel hund frigører og åbner op for en loppefri verden

Det er aldrig sjovt at have lopper. Tværtimod er der tale om en reel plage, en pine og en slem situation for hunden at stå i. Det handler derfor om hurtigt at finde en kur, om at finde en løsning på hundens problem. Heldigvis står oddsene gode for overlevelse og hurtig overkommen af sådan som lopper i pelsen. Loppemiddel hund er nemlig effektivt og overbevisende hurtigt. Samtidig har det en skånende og hensigtsmæssig udførelse, der gør det muligt for den lidende, hurtigt og smertefrit, at blive loppefri. Det lader sig fortælle, at lopper ikke længere er så store plager som før. Det lader sig samtidig også fortælle, at den moderne teknologi høj grad skulle have fået bugt med lopperne. Længere er det ikke normalt snakke om lopperne som en evig plage eller pestilens. Snarere er der tale om noget, som man uden tvivl bør få bugt med og bør få overstået på en nem og skånsom måde.

Udfoldelse af selvet

Loppemiddel hund er anvendeligt i sådanne situationer. Meget hurtigt, smertefrit og nemt lader de lopperne forsvinde ud af pelsen, så de således står på den anden side som loppefrie og frigjorte. Hunde, der ikke har friheden med sig eller bevægelsesfrihedens simple glæder er kort sagt ulykkelige og ikke særligt glade hunde. Hunde i sådan en tilstand er blevet frarøvet en simpel og en fundamental tilstand, der er med til fundere deres generelle glæder. Nemlig mulighedens store udfoldelse. Her er tale om en udfoldelse af hunden som frigjort eksistens.

I kontakt

Hunden kommer i sin frihed i kontakt med sig selv. Loppemiddel hund er med til frigøre og skabe de bedste forhold og muligheder for hunden, så den endnu engang kommer til at fremstå total frigjort og i kontakt med den verden, der foregår omkring den. Nysgerrigheden lader sig pirre her.

hund-der-kradser

Forebyg angreb fra flåter med bayvantic vet

En hund har brug for, at kunne opholde sig frit i naturen. Det er nemlig her den får en masse livsglæde, som gør at den er kærlig over for familiens medlemmer og samtidig kan være rolig, når den er i huset. Får den ikke lov til at brænde en masse energi af og få motion, vil den således kunne blive urolig og ulykkelig. Desværre er der også nogle bagsider ved at lade sin hunde løbe frit i naturen. Her er der nemlig risiko for, at hunden bliver bidt af en flåt. Dette er heldigvis ikke så farligt, som det er for mennesker, men det er stadig vigtigt, at man får den fjernet hurtigst muligt.

Slip for besværet med bayvantic vet

De fleste hundeejere har således også prøvet at opdage, at hunden har en flåt, der har bidt sig fast i pelsen. Når man opdager dette, tager de fleste en pincet i brug, for på den måde at kunne hive flåten af. Det er dog ikke altid helt ligetil, at få hevet flåten af. Og hvorfor have alt dette besvær, når det rent faktisk er muligt at forebygge, at hunden overhovedet bliver bidt af flåter?

Bayvantic vet forebygger angreb fra flåter

Det er nemlig muligt at beskytte sin hund mod eksempelvis flåter, så de slet ikke bider sig fast i hundens hud i første omgang. Med bayvantics effektive behandling mod flåter, lus og lopper, kan man nemlig også forebygge angreb. Ved at behandle hunden med bayvantic vet, vil flåterne nemlig ikke have lyst til at bide sig fast i hundens pels. Det eneste man skal gøre er, at fordele et par dråber i hundens nakke og langs dens ryg, og så vil hunden være beskyttet mod flåter. Ønsker man beskyttelse hele året, skal man blot gentage dette hver fjerde uge.

Kom af med lopperne med frontline vet spray

Hvis din hund eller kat har fået lopper, så kan du komme af med dem med frontline vet spray, der er et professionelt godkendt loppemiddel, der får lopperne til at forsvinde med det samme.

Frontline Vet spray dræber de voksne lopper i løbet af det første døgn samtidig med at det yder forebyggelse i op til 8 uger efter, du har givet dit husdyr loppemidlet.

Udover lopper sørger frontline vet spray også for at flåter og lus bliver aflivet inden for 2 døgn og beskytter mod nye angreb af flåter de efterfølgende 4 uger. Frontline vet spray kan også anvendes i behandlingen af loppeallergi og du kan bruge det til både store og små hunde samt til drægtige og diegivende hunde.

Gør din hund glad igen med hurtigt behandling med frontline vet spray

Loppe, lus, flåter og andre utøj er næsten umulige at undgå. Din hund skal ud og luftes og ude i eksempelvis en skov eller park og i mødet med andre hunde kan din hund pådrage sig de forskellige insekter. Insekterne irriterer hunden og i dens forsøg på at stoppe kløen kan den komme til at kradse hul i huden, så den får infektioner. Derudover kan hunden i meget slemme tilfælde komme til at smitte sin ejer. Det er derfor vigtig at få behandlet loppe, lus og flået tilfælde hurtigst muligt.

Frontline vet spray er nemt at bruge. Så snart du opdager, at din hund har fået lus, lopper eller flåeter (ved flåeterne bør du fjerne dem med en flået-pince), så giver du din hund spayen, der med det samme virker og afliver utøjet.