Royal Canin er foder tilpasset din hund ellers kats behov

royal canin til hund

Nogle af de mest populære kæledyr i Danmark er hunde og katte. For at give ens hund eller kat så langt og sundt et liv som muligt, er det vigtigt at give den det rigtige foder. Her er det oplagt at bruge Royal Canin som foder, da det er velsmagende og tilpasset individuelle behov.

Tilpasset individuelle behov

I Royal Canins sortiment finder du mange forskellige varianter, fordi foderet er tilpasset hundens eller kattens individuelle behov. Derfor findes der mange forskellige fodertyper, som passer til forskellige racer, aldre og størrelser. På den måde kan du give din hund eller kat præcis det foder, som passer allerbedst til den. Du kan også få foder, der eksempelvis er specialeret til hunde eller katte, der er steriliseret eller gravide.

Health Nutrition

Royal Canin tager udgangspunkt i begrebet Health Nutrition. Det er karakteriseret ved, at der er den rigtige balance mellem cirka 50 forskellige nærringsstoffer. Det gælder proteiner, kulhydrater, fedtstoffer, fedtsyrer, aminosyrer, sporstoffer, vitaminer og mineralsalte. Foderet er altså sammensat til at give din hund eller kat et langt og sundt liv.

Gennemtestet foder

En anden stor fordel ved foderet fra Royal Canin er, at de selv tester foderet grundigt på deres egne katte- og hundekenneler. Her måler de, hvor godt foderet smager og sikrer fordøjelsessikkerheden, så du kan være sikker på, at du giver dit kæledyr det bedste foder, når du fodrer det med Royal Canin.

På Royal Canins hjemmeside kan du indtaste alder, race og andre specifikationer for dit kæledyr, og så foreslår Royal Canin selv den mest optimale fodertype.

Royal Canin Gastro Inestinal hjælper kæledyrets fordøjelse

Hvis du har en hund eller kat som kæledyr, så kender du helt sikkert også hørt om Royal Canin og kender måske også lidt mere til det end bare dét, at de laver foder til kæledyr. Royal Canin har eksisteret i over 40 år og har således megen erfaring med at eksperimentere med dyrs helbred i forbindelse med den næring, som de har brug for og ret til. Virksomheden har samarbejde med eksperter fra hele verden inden for netop næring, opdrættere og dyrlæger for at de kan tilegner sig den bedste viden og de bedste kundskaber inden for næring til katte og hunde.

royal-canin-foder

Der er 100 % garanti for tilfredsheden med Royal Canin Gastro Inestinal

Royal Canin Gastro Inestinal er et produkt, der fås til både hunde såvel som katte, og det er særligt velegnet til de kæledyr, der ikke har et helt optimalt fordøjelsessystem. Foderet skal derudover også hjælpe på, at de pelsede venner holder en sund vægt og, på trods af, at dette foder er noget mere fedtfattigt og sukkerfrit end mere eller mindre normal foder til kære kæledyr. Vores firbenede venner får altså således stadig en 100 % komplet og velafbalanceret næring med dette foder fra Royal Canin.

Alle hunde og katte kan spise Royal Canin Gastro Inestinal

For det så nemlig både som dåsemad og som tørfoder, så du helt selv kan bestemme, hvad din hund eller kat skal have. Eller hvis dit kæledyr er lidt kræsen og ikke er begejstret for tørfoder, men vil således kun spise mad fra dåse, så er dette heldigvis ikke en udelukkelse for at skulle vælge Royal Canins svar på at hjælpe både på kæledyrets vægt og fordøjelsessystemet. Desuden sælges tørfoderet i flere forskellige størrelser lige fra fire kilos foder til katte og helt op til 14 kilo ad gangen, når det er hundefoder.

Gør din hund glad igen med Royal Canin Gastro

Hunde har sarte maver, og ligesom at vi mennesker skal ændre vores kost fra tid til anden, kan det også gælde for en hund.

Der findes flere forskellige former for diætkoster, alt efter hvad din hund fejler eller har fået af forkert kost.

F.eks. hvis din hund har fået allergi over for sit foder, kan den få en bestemt slags.  Der er foder, der giver din hund mere energi. Og der findes selvfølgelig også foder til din hund, hvis den har fået sukkersyge eller konstateret hjertesygdomme. Samtidig er der også diæter til hunde, der skal tabe sig eller tage på. Og alt sammen kompakt sat sammen i en omgang tør- eller våd foder.

Gastro

En af de variationer, du kan få til din hund er Royal Canin Gastro. Det er et diætfuldfolder, som kan behandle sart mave eller diarré gennem kosten.  Den indeholder en masse gode ting, som får din hund på rette køl. Den indeholder næringsstoffer, blandt andet mælkesyrebakterier, som giver næring til de gavnlige bakterier i tarmen.

Derudover har foderet et højt energiindhold, sådan at selvom din hund ikke får så meget at spise, så kan den stadig opretholde en hverdag. Og så indeholder den en høj smagelighed, som betyder, at hunde der ved opkast får nedsat appetit også har lyst til at spise det. Og sidst men ikke mindst indeholder den omega-3 fedtsyrer, så fordøjelsessystemet genopbygges og holdes sundt.

Selvfølgelig er der også mange andre hjælpemidler til at gøre din hund glad og tilpas igen, men at give den de rigtige næringsstoffer igennem kosten er langt den nemmeste og billigste måde at ændre i hunden ve og vel.  F.eks. findes der shampooer til allergier, tandpasta til fjernelse af tandsten eller kosttilskud til sundere pels.

Royal canin hypoallergenic til hunde med allergi

Når en hund lider af allergi, kan der være flere forskellige måder, hvorpå man kan hjælpe sin hund. En af dem som anbefales af mange, er omlægning af dens foder. Ved at gå over til allergivenligt foder, vil man nemlig kunne give hunden lige præcis det den har brug for, og man vil mindske risikoen for, at den får allergiske reaktioner. Derfor skal man sørge for at holde øje med om ens hund lider af allergi, og er det tilfældet, skal man skifte dens normale foder ud med royal canin hypoallergenic.

Royal canin hypoallergenic sikrer balance i tarmen

Ved at bruge royal canin hypoallergenic giver man sin hund en type foder, der holder tarmsystemet sundt og opretholder den nødvendige balance. Samtidig sikrer foderet den helt optimale fordøjelse, fordi det indeholder letfordøjelige proteiner. Derfor kan man trygt fodre sin hund med royal canin hypoallergenic – også selvom hunden lider af foderallergi.

Royal canin hypoallergenic hjælper din hund

Når en hund lider af allergi, kan den have store problemer med dens hud. Det vil nemlig ofte være her, at den allergiske reaktion viser sig. Ofte sker det i form af hudirritation, hvor hunden får store røde plamager, og derfor forsøger hunden at klø i dens pels konstant. Dette kan give sår i huden og det er vigtigt at man tager dette seriøst. En hund har naturligvis ikke de samme muligheder for at klø sig, som et menneske har, og derfor er den eneste løsning på problemet, at dens ejer formår at hjælpe. Royal canin hypoallergenic foder til din hund, vil styrke hudens fedt, som er med til at binde hudens celler sammen, hvorfor risikoen for irritation i huden vil blive begrænset væsentligt. Og det er noget som hunden vil sætte pris på.

royal canin til hund

 

Royal Canin Sterilised 37 er perfekt til neutraliseret kat

Katte er fantastiske. De små, smidige væsner er rovdyr, som kan være på jagt efter fugle og mus. De kan sidde på vagt og vente tålmodigt på deres bytte, og de kan snige sig langsomt ind på det. Samtidig er de eventyrlystne, og derfor kan de godt finde på at løbe væk i flere dage.

Som regel vender de dog hjem til der, hvor de ved, der er mad og kærlighed. Men sommetider får de løbet for langt væk, og så kan de ikke finde hjem. Det er tilfældet, når de ikke er blevet neutraliserede. Hankatte kan få færten af en hunkat i løbetid, og det kan lede ham på vildspor.

Derfor er det en rigtig god idé at få neutraliseret sine katte. Desuden undgår man killinger i hjemmet, hvis man har en hunkat. Hvis man har en hankat, er man sikker på, at den ikke løber for langt væk og bliver forvirret over alle de damekatte, den kan lugte. Man får med andre ord en mere balanceret kat.

Royal Canin Sterilised 37 er perfekt til at holde vægten

De fleste katte tager på, når de bliver neutraliserede. De kan nemlig ikke regulere deres egen vægt på samme måde, og derfor spiser de mere, end de har behov for. Hvis man vil hjælpe katten til at tabe sig, kan man først og fremmest fodre i de rette mængder. Hvis det ikke er nok, kan man fodre med fedtfattigt foder som Royal Canin Sterilised 37.

Det er velsmagende, og din kat vil elske det. Den eneste risiko er, at den bliver kræsen og ikke gider spise andet, hvis du vil forsøge at fodre den med noget andet. Det skulle efter sigende være stærkt vanedannende med det lækre, velsmagende foder.

Det kan dog være alle pengene værd, hvis man vil bibeholde en sund og rask kat efter, at den bliver neutraliseret.