Hundehalsbånd skaber bånd imellem forskelle og uligheder

Hundehalsbånd (foto: lavprisdyrehandel.dk)

Hundehalsbånd (foto: lavprisdyrehandel.dk)

Hvad er et husdyr uden et halsbånd. Nogle ville måske sige ikke “civiliseret nok”, andre ville nok påstå, at der manglede noget helt fundamental. Dette helt fundamentale må vel være et look eller en betydning, der gør, at hunden føler sig  helt hjemme. Et hundehalsbånd er med til at skabe en hjemlig hund, ligesom det også er med til at give hunden en særegen følelse af at høre til et sted. Der er altså med andre ord noget på spil, når en hund har et hundehalsbånd på. Der er med andre ord noget dybt originalt på spil, når mennesket bidrager med sin egen kultur i opdragelsen af en hund. Ligesom ægteskabet først rigtigt fæstes i og med, at brudeparret giver hinanden ringene på, er det lidt det samme med et hundehalsbånd. Et hundehalsbånd stadfæster den originale og dybe forbindelse, der er imellem menneske og hund.

Et inkluderende univers

Et hundehalsbånd er muligheden for forbindelse i kraft af forskellene. Der er ikke noget bedre end det inkluderende men aldrig assimilerende univers, som et hundehalsbånd tilbyder. Der er ikke noget bedre end at vide sig totalt tilfreds med de mange muligheder, som et hundehalsbånd er med til at tilbyde. Der er med andre ord først rigtigt noget på spil, når det er på spil i kraft af den forbindelse, der bliver skabt med hundehalsbånd. Her er tale om en forbindelse imellem det civiliserede og det dyrede. Der er med andre ord noget på spil, når hunden og mennesket finder sammen og taler på lige fod.

Frihedens banehalvdel

Dyr og mennesker mødes i naturen. De mødes på frihedens banehalvdel, og denne frihed kommer en i møde, når man har det rigtige udstyr i orden. Det handler altså med andre ord om at holde det ved lige, der ikke kommer af sig selv.

 

Find et nyt smart hundehalsbånd