Hundetrimmeren Oster A6 gør pelsplejen til en leg

Din hest fortjener en god strigle (foto: lavprisdyrehandel.dk)

Anskaf dig en god trimmer  (foto: lavprisdyrehandel.dk)

Hunde er gode, som dagen er lang. Og de er egentlig langt bedre end det. Der er intet så loyalt som en hund. Den elsker dig hver dag – ligegyldigt hvor dårlig en dag du har, eller hvor dårlig en dag hunden har. Du bliver mødt af en logrende hale og et positivt sind, og det giver en energi uden lige.

Om sommeren bliver nogle hunde dog tynget af varmen. Det gør dem dovne, og halen har sværere ved at vippe. De elsker dig stadig, men det er svært at udtrykke på en brandvarm sommerdag. Hunde kan ikke på samme måde som mennesker afgive varme. De sveder ikke, men afgiver derimod varmen gennem poterne, tungen og vejrtrækningen.

Det er derfor, de halser sådan, når det er varmt. For nogle racer kan varmen blive så ulidelig, at de får hedeslag. Derfor kan det være en god idé at hjælpe dem. Det kan du eksempelvis gøre ved at sørge for, at de kan blive skyllet i koldt vand. En endnu bedre og mere langsigtet løsning er at klippe hunden.

Oster A6 hundetrimmer gør det nemt

Hvis du tænker, at det er besværligt at klippe din hund med en regulær saks, bør du overveje en hundetrimmer. Den gør pelsplejen til en leg. Oster A6 vejer ikke så meget, og derfor er den nem at håndtere. Desuden er den støjsvag, og det kan være en stor hjælp, når du skal overbevise din hund om, at klipning er en god idé.

Hvis din hund ikke egner sig til klipning over hele kroppen, kan du nøjes med at klippe pelsen af på bugen. På den måde får hunden bedre muligheder for at holde sig kold på de varme sommerdage. Det er vigtigt at huske på, at klipningen sker for at øge hundens følelse af velvære – og ikke for udseendets skyld.

Med en hundetrimmer bliver arbejdet hurtigt klaret. Pelsplejen er en leg, og hunden får det meget bedre gennem de varme måneder. På den måde kan alle være glade.

Læs mere om Oster hundetrimmer A6 her

Se mere her:

Find og køb din favorit af loppemiddel i sortimentet

Med en Furminator får du en effektiv strigle til din hest