Ved du hvor du kan finde det rigtige kattetilbehør?

Kattetilbehør  (foto: lavprisdyrehandel.dk)

Kattetilbehør (foto: lavprisdyrehandel.dk)

Har du en kat? Så vil du også vide, at det ikke altid er nok med en skål vand og lidt tørkost for at holde hatten pæn, spindende og glad.

Der er meget forskelligt kattetilbehør på markedet, og mange katte har behov og brug for noget forskellige. Hvis man for eksempel har en indekat, så er der nok en ting, som man helst ikke vil undvære.

Kattebakker kommer i mange størrelser, former og med forskellige funktioner. En kattebakke er grundlæggende en bakke, som normalt er lavet i plast. I bakken lægger man kattegrus, som kan absorbere, alt hvad katten nu lægger i bakken. Samtidig er kattegruset med til at neutralisere lugt, og nogle gange er der også et låg på kattebakken, som kan have en lille låge, så lugten på den måde også bliver holdt inde i bakken.

Kattetilbehør kan komme mange katteejere til gavn

 

Hvis man nu gerne vil undgå kattebakken, er der mange, som vil have katten både udenfor og indenfor. Dermed kan der opstå en udfordring. Hvem skal lukke katten ind og ud morgen, aften eller midt på natten. Her er der et stykke kattetilbehør, som er svært at undvære. En kattelem er en lille lem, som man kan sætte i sin dør eller ved et vindue, så katten selv kan komme ud og ind, når den har lyst.

Men der kan være et problem forbundet med kattens fri entré til hus og madskål. Der kan være andre katte i nabolaget, som ønsker at komme på besøg. Enten i social øjemed eller for at spise fra kattens skål. Det er der heldigvis et råd for. Man kan få en kattelem med en radiosender. Senderen sørger for kun at lukke en bestemt kat ind og ud af huset. Nemlig husets kat. Lemmen kan genkende katten, da den har en lille sender på sit halsbånd.

 

Find alt i kattetilbehør her