Med en Furminator får du en effektiv strigle til din hest

Din hest fortjener en god strigle (foto: lavprisdyrehandel.dk)

Din hest fortjener en god strigle (foto: petworld.dk)

Når vinteren går på held og sommeren banker på, kommer din hest hurtigt til at ligne lidt af en uldtot. Vinterpelsen er overflødig, men ryger ikke lige af én gang. Når din hest går fra vinterpels til sommerpels kan det blive et være gris, fordi hesten fælder helt vild. Efter en tur ude ved hesten kommer du hurtigt til også at ligne en uldtot, fordi hesten fælder så meget. Her kommer en god og effektiv strigle ind i billedet. Vælg eksempelvis den super gode Furminator.

Furminatoren er super nem at bruge og du slipper hurtigt af med vinterpelsen. Desuden giver du din hest en lille tur i himmeriget, for når du bruger Furminatoren, så giver du samtidig din hest en slags massagetur. Så når din hest ruller sig rundt fordi det klør, når vinterpelsen skal af, så find Furminatoren frem og hjælp din hest med at få det godt og fremtryl den smukke, fine sommerpels, der gemmer sig lige på den anden siden af vinterpelsen.

Furminator til hest vinter over andre strigler

Flere hjemmesider har prøvet Furminatoren overfor andre strigler og her vinter Furminatoren faktisk. Et stede skrive de endda, at hvis man vil have noget bedre end en Furminator, så skal man købe en støvsuger! Det er nemlig slet ikke nemt at komme til bunds i den tykke hestepels, men det kan Furminatoren altså. Og har du hund, så kan Furminatoren faktisk også bruges til den.

Der er meget af vinde med en Furminator. Ikke nok med, at hesten kommer af med pelsen, så får hesten også en sundere og smukkere pels og på den måde reducerer du også allergi hos din hest.

Når du bruger Furminatoren, så er det en god idé at bruge den udenfor. Det sviner stadig meget, når du strigler den.

Find en Furminator her

Find mere godt heste udstyr her:

Heste og ryttere føler sig godt tilpas med det bedste heste udstyr

Din hest fortjener oplevelsen med Furminator hest striglen