Sådan vælger du det bedste hundefoder


Det er vigtigt, at du har helt styr på, hvad din hund skal spise og hvornår, allerede inden du får den med hjem. Der er mange ting at tage hensyn til, og markedet med hundefoder er faktisk ret stort.

Vælg det rigtige

Hovedreglen er, at din hund skal spise efter sin størrelse. Det drejer sig både om, at den skal spise efter sin alder, men også at den skal spise efter hvilken race, den er. En større hund skal have en anden og mere givtig kost, end en lille hund skal.

Regel nummer to er, at hvis din hund er meget aktiv, skal foderet været mere nærringsrigt, så den kan holde sig i gang. Jo mere aktiv, desto mere nærring. Det skal passe til aktivitetsniveauet, og det har langt de fleste foderproducenter selvfølgelig taget højde for i deres produktion.

Den rigtige sammensætning af stofferne betyder rigtig meget – også for din hund. Og den rigtige varierer selvfølgelig alt efter aktivitetsniveauet. Er den f.eks. meget aktiv, skal du give din hund meget fedtholdig kost. Eller har hunden dårlig mave, skal den have kost med mange flere fibre.

Desuden skal minimum 50% af din hunds kost være kulhydrater. Det er nemmest, ligesom med os andre, at omdanne. For en hund optages maden bedst, hvis den er varmebehandlet, og det fungerer sådan med det meste tørfoder, som i øvrigt er den fortrukne spise de fleste steder.

Og foder behøver ikke være dyrt. Langt fra. Din hun spiser det meste, og undersøgelser viser faktisk, at dyr og billig hundefoder bliver lavet ud fra samme standarter, altså indeholder foderet ofte dét, det skal. Og en sund og rask hund kan sagtens nøjes med det billige foder.

Selvfølgelig er der undtagelser med hensyn til pris og  indhold, men spørg din dyrelæge, hvis du er i tvivl. De har altid et godt råd.

 

Barf er hensigtsmæssigt råt hundefoder til hunde

Der kan være mange forskellige grunde til, hvorfor man er interesseret i hundefoderet Barf. Barf er et mærke, som producerer hensigtsmæssigt hundefoder som har en ernæringsmæssig høj værdi. Barf er hertil også en særlig type hundefoder. Dette særlige hundefoder er nemlig ikke ligesom alt muligt andet hundefoder. Barf er en type hundefoder, som kun producerer hundefoder af rå ingredienser. Det vil sige, at de kun producerer hundefoder som er hundrede procent naturligt og råt. Med andre ord vil det sige, at når du køber hundefoder fra Barf, så køber du en type hundefoder som ikke indeholder nogle tilsatte ingredienser. Barf er en type hundefoder som kun indeholder råt kød og hertil hvad dette kød indeholder helt naturligt. Du får altså hundefoder, som ikke har tilsat nogle særlige vitaminer, kalcium eller noget helt tredje. På den måde adskiller Barf sig fra mange andre typer af hundefoder.

Barf indeholder ingen tilsatte ingredienser i deres hundefoder

Barf er altså en helt særlig type hundefoder. En særlig type hundefoder, som kun indeholder råt kød. Deres filosofi går hertil ud på, at hunde stammer fra ulve. Og ulve spiser kød og ikke andet. De lever i naturen, hvor de kun kan spise og leve af det, som der er i naturen. Det vil sige, at ulve ikke kan spise nogle bestemte vitaminer eller spise noget andet end hvad der helt præcis er i selve naturen. Denne filosofi bygger Barf altså deres hundefoder på. Derfor indeholder deres hundefoder ikke nogle tilsatte ingredienser. Barf indeholder kun hvad der er i selve kødet. Og ikke andet. På den måde kan man sige, at Barf adskiller sig en del fra andre typer af hundefoder. Det er naturligvis derfor, at det er vigtigt, at man kender til denne type hundefoder som Barf er. Naturligvis kan man selv købe nogle vitaminer eller kosttilskud til sin hund ved siden af. Og så putte dette i hundens hundefoder fra Barf. Hvis man eksempelvis har en hunde, som har et stort behov for noget bestemt kosttilskud eller vitaminer.

Spar store summer når du køber hundefoder over nettet

Der er en god mulighed for at hente store besparelser, når du køber hundefoder over nettet. Det kan være noget, som for alvor kan mærkes på kontoen. Det kan derfor være en god ide, at gøre sig nogle grundige overvejelser omkring mulighederne for at hente denne besparelse. En af de muligheder, som der er mange, der overser, er den oplagte mulighed for at hente besparelser hjem ved at købe hundefoder over nettet. Det er nemlig altid muligt at finde et godt tilbud på hundefoder, når du undersøger nettets mange muligheder. På nettet er der nemlig god grobund for at finde hundefoder. Hvis du køber hundefoder over nettet opnår du samtidig den åbenlyse fordel, at der her er tale om hundefoder, som bliver leveret direkte til din dør. Flere steder kræver det ikke engang en ekstra betaling at få leveret hundefoder til døren. Hvis du investerer i hundefoder, kan du være sikker på, at du gør det bedste for din hund. På nettet er det nemlig muligt at finde stærke tilbud på hundefoder, som er produceret i høj kvalitet til hundens bedste.

Lad hunden spise godt med hundefoder på nettet

Når du køber hundefoder på tilbud, har du og din hund den åbenlyse fordel, at det her er muligt at købe den høje kvalitet til en væsentlig billigere pris. Det kan derfor være en stor fordel at investere i hundefoder over nettet, hvis du er en af de mange, som mener, at hunden skal spise godt. Det er nemlig noget, som for alvor kan mærkes i hundens livskvalitet. Du kan købe hundefoder til en god pris over nettet. Her på siden finder du et stort udvalg af hundefoder på tilbud.

Find super godt kvalitets hundefoder mod allergi

Allergi er ikke kun noget mennesker får. Det er også noget vores kæledyr kan få. De får det ofte gennem maden. Derfor er det også din hunds hundefoder, du skal skifte, hvis du tror, din hund har allergi.

Allergi er en ting, der er kommet med  de samfund, vi har skabt. Vi har mange erstatningsprodukter, der er syntetiske og kemisk fremstillet. Det har alle kroppe ikke lige godt af. Nogle af disse produkter kan gøre os allergiske. Det samme gælder hunde. De kan få en allergisk reaktion, når de spiser noget dårligt hundefoder.

Det er dog kun nogle hunde, der vil reagerer allergisk på noget hundefoder. Det er langt fra alle. Det kan dog under alle omstændigheder være en god idé, at læse ingredienslisten grundigt på hundefoder, for der kan være nogle underlige fylde produkter i hundefoder. Du kan simpelthen komme ud for at betale dyrt for hundefoder, der bare består af fyldeprodukter og ikke har den næring, som din hund behøver.

Hundefoder mod allergi til gode priser på nettet

Hundefoder kan være en dyr affære. Her er det derfor en god idé at kigge på nettet. Her kan du ofte få hundefoder lidt billigere end i dyrehandelen. Det samme gælder allergi foder. Det er et specialprodukt, men du finder det alligevel ofte på nettet, fordi mange, mange hunde har allergi og mange ejere gerne giver deres hund allergi foder for at være på den sikre side.