Vælg det rigtige kattetegn til din kat

Et hundetegn er nødvendigt (foto: billigdyrehandel.dk)

Pas på dit dyr med et navnetegn (foto: billigdyrehandel.dk)

I Danmark er der ingen lovgivning om kattes ID eller anden mærkning. Men det er alligevel en god ide, at din kat går med kattetegn. På den måde kan folk, der finder din kat nemmere hjælpe den med at finde hjem, hvis den en dag skulle blive væk. På kattetegnet kan du nemlig få kattens navn og dit navn og adresse indgraveret.

Kattetegn i mange varianter  

Kattetegn fås i et utal af farver og designs. Derfor er et kattetegn ikke kun en praktisk anordning, det kan også være et smykke til din kat. Mange katteejere har et kærligt forhold til deres kat, så derfor er det oplagt at finde et kattetegn, som man synes passer til kattens personlighed. Derudover er det en god ide at vælge et kattetegn, som passer i størrelsen til din kat. Hvis du vælger et kattetegn, der for eksempel er for stort, kan det være generende for katten af gå med.

Et ekstra kattetegn er godt

Katte har det med at leve deres eget liv, og derfor sker det engang imellem, at de mister deres kattetegn. Derfor er det altid en god ide at have et ekstra kattetegn liggende, så du hurtigt kan give dit kat et nyt på, hvis den taber kattetegnet. Så skal du ikke gå og være nervøs for, om katten bliver væk.

Find de bedste priser

Kattetegn fås i mange forskellige varianter, men også til mange forskellige priser. Derfor er det altid en god ide at undersøge markedet, inden du beslutter dig for, hvilket kattetegn du køber.  

Klik her for at se et stort sortiment af kattetegn

Se flere tilbud her:

Husk at vælge billige hundetegn til din hund

Med de rette dyreartikler, er du godt klædt på som dyreejer