Bliv mere tryg med et kattehalsbånd til din kat

Et godt halsbånd til dit kæledyr (foto: petworld.dk)

Fint kattehalsbånd  (foto: lavprisdyrehandel.dk)

Kattehalsbånd fås i mange forskellige farver og designs. Fælles for dem alle sammen er, at du kan få sat kattens navn og adresse på halsbåndet, og på den måde sørger du for, at din kat bedre kan finde hjem, hvis den kommer for langt væk hjemmefra. Hvis folk finder din kat, kan de nemlig nemt finde ud af, hvor den bor, hvis den går med kattehalsbånd.

Giv din kat sikkerhed

Du kan købe kattehalsbånd i mange forskellige farver. På den måde kan du købe et halsbåd i den farve, du synes passer allerbedst til din kat. Udover det kan du også få kattehalsbånd, der er selvlysende, og på den måde bliver din kat synlig i mørke. Det gør din kat mere sikker og kan hjælpe med at forhindre, at din kat bliver påkørt af en bil.

Nogle kattehalsbånd har desuden en klokke. På den måde kan du altid høre, hvor den her, hvis den ikke er gået for langt væk. Det advarer også eventuelle fugle og andre dyre om, når din kat er i nærheden.

Kattehalsbånd med GPS

Hvis din kat har tendens til at bevæge sig lidt for langt væk hjemmefra, kan du overveje at investere i et kattehalsbånd med GPS. Så kan du altid spore, hvor din kat har bevæget sig hen, hvis den har halsbåndet på.

Hvis du er i tvivl om, hvilket kattehalsbånd der passer bedst til din kat, kan du altid spørge din dyrehandler til råds. Dyrehandleren har stor viden og erfaring og kan derfor give dig gode råd om, hvilket kattehalsbånd der vil være bedst egnet til lige præcis din kat.

Klik her for at se et stort udvalg af kattehalsbånd

Se flere tilbud her:

Køb et flot hundehalsbånd med navn til din hund

Sørg for at din hund eller kat ikke bliver generet af lopper med loppehalsbånd