Få kontrol over hunden med Flexi

Hundeseler (foto: petworld.dk)

Hundeseler (foto: billigdyrehandel.dk)

Når det kommer til anskaffelsen af et kæledyr, er der mange ting, du skal du og anskaffe dig – uanset hvilket dyr det er. Når det er en hund er der bandt andet en kurv, halsbånd, loppemiddel og mange andre ting. En af de ting, der er gode at have ved hånden er en hundesnor.

 

Hundesnoren er også et af de vigtigste ting. Mange steder er der nemlig krav om at have hunden i snor, og det gælder både parker, skov og i dit nabolag. Men hvilken skal man have? Der findes nemlig et hav af hundesnore på markedet, og nogle passer måske mere end andre til dig og din hund. Du kan for eksempel få en hundesnor i læder, nylon og i mange forskellige længder. Læder er holdbart i lang tid, og nylon er meget slidstærkt.

 

Men hvad hvis du ønsker at give din hund lidt mere line til at gå frit omkring, mens du stadig har kontrol over den? Så er en rulleline snor måske for dig.

Kontrolleret frihed med Flexi

 

En rulleline er en god investering, hvis du gerne vil give din hund noget kontrolleret frihed. Flexi er blandt andet et af de mærker, der leverer rulleline af god kvalitet. Dermed sikrer de også at du og din hund kan få god fornøjelse af rullelinen i mange år. Den er med til at give din hund lidt frihed, når i er ude og gå tur, og den giver måske også dig lidt frihed i og med at hunden ikke vil trække helt så meget, og du vil undgå at stå ude i græsset mens din hund ordner, det den skal.

 

Den fås i mange længder og er fremstillet i et slidstærkt materiale, så du kan være sikker på at den holder i lang tid. Den er desuden også med et bremsesystem, der gør at du har kontrol over din hund, når den skal være tæt på dig. Derudover ligger håndtaget godt i hånden.
Find en rulleline fra Flexi her

 

Få flere ideer:

En Staywell hundedør kan holde til dagligdagen

Sådan håndterer du din hund med diarre hensigtsmæssigt