Flåter på din hund skal bekæmpes med det samme

Lopper hund (foto: billigdyrehandel.dk)

Find et ordentligt middel imod flåter til din hund (foto: billigdyrehandel.dk)

Nogle ting er bare umulige at undgå. Dette gælder blandt andet flåter og lopper på din hund. En hund skal have lov til at bevæge sig frit og stikke snuden i lige, hvad den har lyst til, men gør den det, så er der også en risiko, for at hunden får flåter eller lopper. Det er del af pakken med at have hund. Heldigvis findes der mange effektive midler mod både flåter og lopper. Du finder dem alle i din dyrehandel enten online eller i en fysisk butik.

Der kan imidlertid være mange produkter at vælge imellem. Det er dig, der bestemmer og du skal sådan set bare finde det middel mod flåter, som du føler dig mest tryg ved og som din hund gider at tage imod. Det vigtigste er bare, at du får gjort det i en fart, for flåter kan være farlige. Flåter kan eksempelvis overføre sygdomme fra andre dyr, fordi de lever af dyrs blod. De suger sig fast og giver slip på dyret, når de er mætte. Så ligger de og er mætte og fordøjer alt blodet og når de så er sultne igen, så finder de et nyt dyr at sætte sig fast på. Men de kan altså have nogle bakterier med og dem og de kan gøre din hund rigtig, rigtig syg.

Forskellige midler mod flåter på din hund

Der er forskellige midler mod flåter. Du kan overordnet vælge mellem pipette, spray, piller eller halsbånd med middel mod flåter. Du skal bruge det, du synes er bedst. Der er dog forskel på de forskellige ting. Er du ikke glad for at skulle give dem en pipette kan du vælge en pille, men så skal du give din hund flere, fordi pillerne ikke nødvendigvis dræber alt i første omgang.

Find midler mod flåter her

Se mere her:

Bayvantic loppemiddel for kraftigt til kat

Sørg for din kats trivsel og plejer med frontline kat