Her finder du liner, seler og tilbehør fra mærket Julius K9

En lækker K9 sele (foto: petworld.dk)

En lækker K9 sele (foto: petworld.dk)

Mange private hundeejere er ikke nødvendigvis bekendt med mærket Julius-K9 medmindre man virkelig går op i de bedste produkter inden for hundetræning. Den hører til den lidt dyrere ende af prisskalaen, men til gengæld får man også kvalitet for alle pengene. Produkterne er ikke bare slidstærke, men uhyre holdbare og vil kunne følge din hund i mange år. Det er mere end hvad man kan sige, om de fleste hundeprodukter. Samtidig er der i designet lagt stor vægt på din hunds komfort og sikkerhed, således at din hund får den bedst mulige oplevelse uden gener, når den bærer et af Julie-K9 produkterne.

Julius K9 elsket af østrigsk politi

Julius K-9 serien er et af de mest innovative og solide produkter på markedet, og netop af den grund bliver de benyttet af det østrigske politi, når de er ude og håndtere professionelle opgaver. Politistyrkens tillid til produkterne er et stort kvalitetsstempel og det varer ikke længe før Julius-K9 seriens popularitet kommer til at præge den danske politistyrke heller.

Julius K9 til gåturen eller til hundetræning

Selerne er opbygget med en speciel ydre overflade er anti-skramme imprægneret og sikrer en lang holdbarhed, så den kan bruges i mange år. Indersiden af selen er foret med materialet Ökotex, hvilket gør at luften mellem hund og sele ventileres. En anden meget vigtig funktion er selvfølgelig, at trykket fra linen fordeles ligeligt over hele selens flade og ikke kun over et enkelt punkt, som det kendes fra de almindelige halsbånd og seler. For øget holdbarhed og slidstyrke er syningerne ydermere syet med kraftigt reflekstråd, så hunden også er synlig i mørke. Selerne bruges herhjemme specielt i forbindelse med hundetræning, men kan anbefales til selv den korteste gåtur, grundet den ultimative komfort og sikkerhed for din hund.

Julius-K9 kommer i to forskellige varianter – en med sideringe, som er specielt velegnet til brug med trækseler samt en variant med velcrolabel. Den sidstnævnte variant giver mulighed for at personalisere hundeselen. Det er nemlig muligt at tilkøbe en række velcromærkater, med tekst på. Det kan for eksempel være POLICE, RESCUE, HOT DOG, SUPER STAR og mange flere, hvis du synes gåturen også skal være lidt humoristisk.

Find flere af de lækre Julius K9 produkter i udvalget

Se flere seler til din hund her:

Sele til hund

Køb en sele til din hund og gå bedre ture