Hundehalsbånd læder kan føje et særligt udtryk til hunden

Funktionelt og elegant (foto minaltan.dk)

Funktionelt og elegant (foto minaltan.dk)

Det er som om, at visse materialer vil os noget helt særligt. Det er som om, at et materiale som for eksempel læder afspejler noget værdigt og noget stærkt. Det handler om at kunne begribe læderets materiale og betydning. Ligesom det også handler om at kunne præcisere, hvad det helt præcist handler om, når man tildeler sin hund et hundehalsbånd læder. Som alle gaver man giver andre, har gaven en overført betydning. Den er ikke kun ude på at tildele en umiddelbare, anonym og dog berøringsfuldt funktion. Tværtimod ligger der noget i gavens immanente væsen, der gør, at det er muligt at kunne tolke på det helt særlige forhold, der er imellem hund og ejer. Det kan derfor klart anbefales, at man undersøger det materiale, som man foretrækker til hunden. Hunden kan jo ikke selv vælge. Tværtimod står den i en situation, hvor det er svært og nærmest umuligt at vælge for den. Den kan maksimalt bjæffe, logre med halen. Det er derfor ejerens pligt og privilegium at skulle forsyne hunden med et halsbånd, der passer til den. Det er ejerens privilegium at skulle finde det helt bestemte og særlige.

Udtrykkets relativitet

Det kan være, at man er ude efter et særligt udtryk, som man får igennem et hundehalsbånd læder. Her er tale om et udtryk, der både er elegant og stærkt. Her er tale om et udtryk, der både passer til den maskuline og den feminine hund. Kort sagt er der tale om et dobbelt udtryk, der kan lidt af hvert. Der er tale om et udtryk, der i stand til at kunne forplante flere forskellige betydninger.

Forskellige typer

I disse postmoderne tider er det nu engang en god ide med sådan et slags halsbånd. Det er en god ide at undersøge de forskellige fordele, som hvert halsbånd har. Der findes ingen rigtig løsning. For ingen hund har en essens, men tværtimod et udtryk, der konstant ændrer karakter.