Køb dit nye marsvinbur her eller prøv det fulde begyndersæt

Et bur til dine marsvin (foto lavprisdyrehandel.dk)

Et bur til dine marsvin (foto: petworld.dk)

Har dit marsvin behov for et nyt bur – måske større, eller måske bare anderledes – så finder du det helt rigtige bur i sortimentet. Selv hvis det er første gang du skal have et marsvin og intet ejer af hverken bure, madskåle eller hø, så finder du i sortimentet også et begyndersæt, som indeholder det mest væsentlige for en ny marsvin ejer.

Separat marsvinbur af solid kvalitet

Marsvineburene med en kombination af plastik og metal er stigende i popularitet. Det skyldes at netop disse bure forhindrer mest muligt hø, halm, foder og efterladenskaber i at ryge ud af buret. Her består selve buret af plastik, bunden i en solid farve – toppen i klar plast, så du kan følge med i dit marsvins liv. Kun selve låget består af tremmer, der er legeret med hvid gummi. Der er fokus på ikke skadelige plastik- og gummiprodukter, så dit marsvin kan færdes sikkert uden at lide last fra de materialer, som normalt ikke er at finde i marsvinets natur. Denne opbygning af et bur hindrer mest muligt griseri, men tilbyder stadigvæk fuld udsyn og let håndtering af dit marsvin.

Marsvinbur til begynderen

Er det første gang du skal have et marsvin og mangler du mere end blot buret, så er begyndersættet noget for dig. Buret leveres komplet med hø, savsmuld, drikkeflaske, gnaversten og kräcker. Selvfølgelig vil det være en fordel også at tilkøbe en madskål, legetøj og måske et løbehjul til marsvinet. Skal du rigtig forkæle dit marsvin anbefales det at købe en løbegård, som den kan få lov at løbe i om sommeren.

Find dit nye marsvinbur her

Se mere tilbehør til dyr her:

Find gode priser på et marsvinbur

Kom godt fra start med et akvarie startersæt